Kerst met PR4Moms
By PR4Kids
18/12/2017
Ho Ho Ho Merry Christmas!
Nog 6 nachtjes slapen, dan is het alweer kerst! Ook wij vieren bij PR4Moms kerst en iedereen doet dat op zijn eigen manier. Benieuwd hoe wij bij PR4Moms kerst vieren, lees dan snel verder!

Iris
Ik kan niet wachten tot de kerst. De Sint was net het land uit en de kerstboom was bij mij thuis al opgetuigd. Niets is lekkerder met kerst dan gezelligheid met de familie, cadeautjes onder de boom en natuurlijk meezingen met alle kersthitjes! Vooral het kerstontbijt op 1e kerstdag geeft mij het ultieme kerstgevoel! Uitgebreid ontbijt met allerlei lekkers op tafel en na het ontbijt uitbuiken op de bank, heerlijk! Kom maar op met de kerst!

Margo
Heerlijk vier ik kerst met mijn gezin!! Lekker eten en samen met de kids de kerstboom opzetten, kost ons elk jaar een paar ballen, maar nemen we op de koop toe…. Het liefst heb ik een witte kerst en soms lukt dat ook;-) Heerlijk skiën met het gezin is mij beste kerst!!! Iedereen een hele fijne kerst gewenst en alvast een heel gezin, liefdevol en vooral gelukkig nieuwjaar!!!

Marianne
Heerlijk het einde van het jaar komt er weer aan! Ik kijk er altijd erg naar uit. Samenzijn met vrienden en familie. Lichtjes en kerst in huis halen en samen met de boys het huis mooi maken. Lekker eten, mooie gedekte tafel en samen zijn met familie, dat is voor mij een heerlijk kerst gevoel!

Nienke
Sneeuw, overal kerstbomen en kerstlichtjes. Ik vind het er vooral gezellig uit zien. Jaren heb ik me, in mijn verplichte,  jurk gehezen om gezellig te doen. Dit jaar heb ik voor het eerst zin in de kerst. Geen grote familieverplichtingen maar twee avonden gezellig eten en spelletjes doen met de opa's en oma's van de kids. En dan tweede kerstdag heerlijk een dag met z'n vieren, kado's onder boom en luieren in onze kerstpyjama's!

Shereen
Kerst 2017, ik kijk er erg naar uit! Op eerste kerstdag is het plan om te gaan high tea'en met vrienden en op tweede kerstdag komt er een heleboel familie eten. Een perfecte Kerst voor mij, en als er nou ook nog eens sneeuw bij komt maak je mij nog blijer! Een witte kerst met familie en vrienden. Ik hou ervan!